شاید برای شما هم سوال باشد که برای داشتن بهترین تبلیغات از چه نوع بازاریابی باید استفاده کرد و یا اینکه بازاریابی چیست؟ در این مقاله قصد داریم شما را با بازاریابی یا مارکتینگ، ابعاد گوناگون مارکتینگ، …
بازاریابی یا مارکتینگ چیست؟
فیلیپ کاتلر یکی از اساتید برجسته بازاریابی به این شکل بازاریابی را تعریف کرده است: بازاریابی فعالیتی است که انسانها برای رفع نیازهای خود از طریق فرایند مبادله آن را انجام می دهند.
در وهله ی اول شما باید مفهوم بازاریابی یا مارکتینگ را به خوبی درک کنید تا بتوانید برای داشتن تبلیغاتی مناسب از یکی از روش های بازاریابی، برای مثال ایمیل مارکتینگ استفاده کنید اما قبل از آن باید اهداف ایمیل مارکتینگ و یا دلایل استفاده از این روش در تبلیغات را بدانید با خواندن این مقاله به تمامی سوالاتتان پاسخ دهید.
ابعاد گوناگون بازاریابی یا مارکتینگ :
بازاریابی ابعاد مختلفی مانند بازارگرایی، بازراشناسی، بازارسازی، بازارگردی، بازارسنجی، بازارداری، بازارگرمی و بازارگردانی می باشد.
بازارگرایی: بازارگرایی یکی از ویژگی های جدید بازاریابی است، اما بازارگرایی به چه معناست؟ بازارگرایی به معنای گرایش به بازار و شناخت نیازهای مردم است درواقع شخصی که مدیریت یک شرکت یا یک سازمانی را برعهده دارد باید شرکت یا سازمان خود را با شرایط روز همگام کند.
بازارشناسی: مفهوم بازارشناسی، شناختن بازار برای درک تمامی اجزای تشکیل دهنده و عواملی که بر بازار تاثیرگذار هستند می باشد.
بازارسازی: اگر بتوانید شرکت و محصولاتتان را در بازار به همه بشناسانید به گونه ای که در بازار نفوذ کنید این به این معناست که شما بازارسازی کرده اید.
بازارگردی: بازارگردی، وظیفه ی بازاریاب می باشد اگر شما در شرکت یا سازمانتان یک بازاریاب داشته باشید او با انجام پورسه ای از فعالیتها مانند شرکت کردن در نمایشگاه ها، بازدید از بازارهای گوناگون و بودن در محیطی باز این کار را انجام می دهد و دید شما را به عنوان مدیر سازمان بازتر می کند.
بازارسنجی: بازارسنجی به معنای تحلیل موقعیت بازار است اما به چه شکل موقعیت بازار را تحلیل می کنند؟ هر سازمانی نمودارهای مختلفی درخصوص فروش محصولاتش در بازه های زمانی مشخص دارد درواقع بازارسنجی و یا تحلیل بازار به همین شکل است که براساس نمودار افزایش یا کاهش فروش محصولات در بازه های زمانی مشخص بررسی میشود برای مثال مقایسه فروش محصول در این ماه با ماه قبل.
بازارداری: بازارداری به معنای حفظ مشتری های قدیمی و جذب مشتری های جدید با روش رفع نیازهای مشتری و انجام تکنیک های دیگر مشتری مداری می باشد.
بازارگرمی: برای بازارداری که در مرحله ی قبل عنوان شد لازم است از بازارگرمی استفاده کنید و اما بازارگرمی چیست؟ بازارگرمی به معنای تبلیغ و تشویق مشتریان برای قانع ساختن آنها و جذب آنها به سمت کسب و کار خودتان می باشد.
بازارگردانی: بازارگردانی نوعی مدیریت بازار است که شامل انجام فعالیتهایی مانند: برنامه ریزی، اجرا و کنترل امور گوناگون بازار و ابعاد مختلف بازاریابی، تنظیم استراتژی ها و برنامه ها، سازماندهی و اجرای همه ی امور مربوط به شناساندن و معرفی محصولات شرکت به بازار ها، نظارت بر فعالیت ها برای دستیابی به اهداف سازمان و ایجاد رضایت برای مشتریان و جامعه است.
بعد از آشنا شدن با بازاریابی و ابعاد آن نوبت به دانستن یکی از روش های بازاریابی برای تبلیغ می باشد. ایمیل مارکتینگ.
ایمیل مارکتینگ و اهداف آن چیست؟
روش ارسال ایمیل به مشتری های قدیمی و مشتری های فعلی با هدف افزایش فروش، ارتباط با مشتری برای فروش های آینده، اثبات وفاداری به مشتری، ایمیل مارکتینگ می باشد که علاوه بر دارا بودن جنبه ی تبلیغاتی میتواند جنبه های علمی-تبلیغاتی و تفریحی-تبلیغاتی هم داشته باشد.
دلایل استفاده از ایمیل مارکتینگ
بازاریابی هدفمند با ایمیل مارکتینگ
ایمیل مارکتینگ درواقع یک بازاریابی هدفمند می باشد به گونه ای که تمام مشکلات بازاریابی بی هدف را برطرف ساخته اما چگونه؟ ایمیل مارکتینگ با ارائه امکاناتی نظیر دسته بندی تماس های شما بر اساس وضعیت ارتباط با مشتریان، آمارگیری نفوس، موقعیت مکانی متقاضیان یا هر دیتای دیگر، این امکان را به شما می دهد تا بتوانید کسانی را که ایمیل شما را می بینند بطور کامل کنترل نمایید. با نشان گذاری ایمیل ها، شما تضمین می کنید که مخاطبین شما نیازهای خود را بصورت کاملا اختصاصی با جزئیات کامل دریافت می کنند. با ایمیل مارکتینگ سفارشی کردن پیام های شما برای هر مشتری ساده تر است.
آشنایی مشتریان با بیزنس شما توسط ایمیل مارکتینگ
زمانی که شما برای مشتریان خود ایمیل ارسال می کنید بیزنس و برند تجاری شما در ذهن مشتری باقی می ماند و با ارسال هر ایمیل مشتری بیشتر با محصولات شما آشنا میشود.
آسانی اشتراک گذاری ایمیل مارکتینگ
فرم های بازاریابی زیادی وجود ندارند که به اندازه ایمیل مارکتینگ قابلیت اشتراک گذاری داشته باشند. با یک کلیک ساده روی کلید فوروارد، مشترکین می توانند نوع داد و ستد شما، خدمات یا اخبار بیزنس شما را با دوستان خود به اشتراک بگذارند. مشترکینی که ایمیل شما را به اشتراک می گذارند، بعنوان حامی و طرفدار برند شما عمل می کنند. بنابراین، زمانی که یکی از مشترکین شما ایمیل شما را با دوستانش به اشتراک می گذارد، برند شما شانس بیشتری در شناخته شدن و کسب اعتبار خواهد داشت.
قابلیت اندازه گیری ایمیل مارکتینگ
نتایج تجزیه و تحلیل ها در بسیاری از کانال های بازاریابی، مبهم و تقریبی است. اما، در ایمیل مارکتینگ قابلیت اندازه گیری دقیق وجود دارد؛ اندازه گیری هایی مانند میزان دریافت ایمیل، میزان بازدید کنندگان، تعداد کلیک ها برای دریافت و میزان جذب مشتری. ارزش این اندازه گیری ها چیزی بیشتر از چندتا شماره و درصد است. آنها معیاری از سلیقه و میزان علاقه مشتریان شما را منعکس می سازند کنید. به این ترتیب، استراتژی بازاریابی شما با کمپین های موفق و موضوعات مورد علاقه مردم نزدیک تر و هم سوتر خواهد شد.
ثمربخش بودن ایمیل مارکتینگ
جالب ترین چیزی که درمورد ایمیل مارکتینگ وجود دارد که در روش های تبلیغاتی دیگر وجود دارد برگشتن سرمایه می باشد. اما چگونه؟ ایمیل مارکتینگ به اندازه ی درآمد بازار بازدهی دارد و به گفته ی انجمن بازاریابی بی واسطه، زمانی که شما در ایمیل مارکتینگ یک دلار هزینه می کنید درمقابل 40 دلار سود دارد ایمیل مارکتینگ در دنیای دیجیتال امروز که هر لحظه در حال تغییر است، از نظر سطح دسترسی و بازاریابی موفق جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. به این ترتیب، اگر تا کنون اقدام به اختصاص ایمیل مارکتینگ برای بیزنس خود ننموده اید، همین الان وقتش است. ایمیل مارکتینگ ابزاری هدفمند با قابلیت اشتراک گذاری و اندازه گیری است که اعتبار و سوددهی بالایی دارد و مورد تأیید جمع کثیری از مردم جامعه است. کار کردن با یک مشاور بازاریابی امین و قابل اعتماد، این فرآیند را تسهیل می نماید. با یک دیدگاه استراتژیک، دستورالعمل مناسب و خبررسانی قوی، بیزنس شما مطمئنا از ایمیل مارکتینگ سود خواهد برد.
یک دیدگاه ارسال کنید